Aangeraakt door God

Bekende Nederlanders en Wereldberoemde Hollywood Sterren

Sonja Silva

Sonja Silva: "Ik werd aangeraakt door God" 

Sonja Silva is 33 jaar en heeft nu al meer gedaan dan anderen in een heel mensenleven. Sonja's turbulente carrière voerde haar langs catwalks, podia en opnamestudio's. Ze was Miss Nederland, TMF-presentatrice, actrice en musicalster.

Twee jaar geleden had ze een ontmoeting met God die haar leven een drastische wending gaf. Nu treedt ze op met een gospelkoor om over de liefde van de Heer te zingen.

"Sinds 3 jaar ben ik Christen en ik ben op een hele bijzondere manier tot geloof gekomen. Ik heb 10 jaar lang in de media gewerkt als presentatrice en actrice en zangeres. Heb de hele wereld over gereisd en van alles gezien en was toch altijd op zoek. Sinds ik God heb leren kennen heb ik rust gevonden en ik wil dit fantastische gevoel met iedereen delen. Ik vertel over mijn bekering, over wat God doet met je leven, over hoe ik veranderd ben en over mijn nieuwe dromen. Ik geef mijn getuigenis in de hoop mensen dichter bij God te brengen!"

9KV3YPmBWHw

Sonja Silva wil nieuwe worshipband oprichten

NIEUW VENNEP – Via een publieke zoektocht via tv of internet wil actrice en zangeres Sonja Silva een nieuwe worshipband om zich heen verzamelen. “Ik zoek mensen die net zo enthousiast over het christelijke geloof zijn als ik.”

Je gaat een zoektocht beginnen naar ‘de nieuwe Nederlandse worshipband’.

Wat moet ik me daarbij voorstellen?

“Ik wil via de tv, of anders via YouTube of een eigen website, een publieke zoektocht houden waarin ik nieuw christelijk talent zoek om samen een worshipband mee te beginnen. Ik zoek mensen die net zo enthousiast zijn als ik!”

Moet ik dan denken aan openbare audities met een wedstrijdelement of afvalrace?

“Natuurlijk vallen er altijd mensen af als je audities doet, maar ik wil beslist geen Idols-achtige taferelen. Ik wil mensen niet laten lachen met foute audities. Ik behandel iedereen met evenveel respect.”

En als de band compleet is?

“Dan wil ik zo veel mogelijk optreden: muziek maken, zingen, God aanbidden, maar ook echt getuigenissen geven over wie God voor mij is. Ik ben twee jaar geleden tot geloof gekomen en onder meer door muziek ben ik gegroeid in mijn geloof en in het aanbidden van God. Ik luister heel veel naar Ron Kenoly, Hillsong, Opwekkingsliederen, enzovoorts. Mijn droom is om een theatertour te doen, om avonden te bieden waarin goede muziek gemaakt wordt en God echt aanbeden en vereerd wordt. Ik hoop dat zoiets zowel gelovigen als ongelovigen trekt.”

Hoe is het verder met je?

“Ik ben best een lange periode overspannen geweest en ik kon toen echt niets doen. Maar sinds een maand of vier ben ik weer aan het werk. Ik heb een aantal programma’s voor de EO gedaan en ben bezig om te kijken of ik bij een radiozender kan werken. Niet werken is niets voor mij, haha! Ik vind namelijk erg veel dingen leuk om te doen en ik schrijf ook graag.”

Kom je nog veel mensen tegen die het maar vreemd vinden dat je christen bent geworden?

“Jawel. Sommige mensen denken echt dat ik gek geworden ben. Ik lig daar niet wakker van. Ze weten gewoon niet hoe mooi het is geloof is. Niet dat alles voor de wind gaat, maar God geeft zoveel rust en hoop, dat is geweldig. Ik praat graag over m’n geloof. Het is zo’n mooi verhaal om te vertellen.”